06-04-08

GRIEKS ZOMERFEEST KOMT ERAAN

De vijfde editie van het Grieks Zomerfeest komt eraan en we kunnen nu al stellen dat het enigszins anders zal zijn dan de voorgaande jaren.

Het feest gaat dit jaar door op 19 juli 2008. Dat is een zaterdag, daar waar we anders steeds op een zondag geprogrammeerd waren.

Ook de locatie wijzigt, zij het niet veel. Niet meer in en om de tent, maar in en om het Meeting- & Eventcenter Staf Versluys (naast de weide waar anders de tent stond). Bij mooi weer (als dat eens mocht lukken) wordt zoveel mogelijk buiten gedaan, bij slecht weer kan alles binnen, in de moderne evenementenzaal.

Ook het programma begint stilaan vorm te krijgen.   Zo hebben we ook een nieuw aanvangsuur.  We starten dit jaar om 11 uur 's morgens.  Voor het muzikale gedeelte hebben we ons dit jaar naar verdere oorden gewend. Voor het namiddagluik komen uit het verre Limburg "JANI & LAKI" ons verblijden met hun mooie deuntjes. Voor het avondgedeelte zochten we het nog exotischer, want uit het Duitse Düsseldorf komt het 4-koppige orkest "ASTERI" bij ons de Griekse sterren van de hemel spelen.

Dansgroep "ZORBADES" komt dan weer uit Antwerpen en zal ons vergasten op schitterend voetenwerk in prachtige traditionele kostuums.

We houden u hier op de hoogte van de verdere evolutie.  We werken nog aan uitbreiding van zowel het muziek- als het dansgedeelte.  De verdere ingrediënten, zoals de Griekse markt, cultuurprogramma, kinderolympiade en -animatie, workshops dans (ook voor kinderen), kunsttentoonstelling blijven behouden.


Jani & Laki zijn er klaar voor

Laki en Janni 002

 

19:25 Gepost door Yamas in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

GRIEKS ZOMERFEEST PROMOFILMPJE

Op zaterdag 19 juli 2008 vindt de 5de editie van het Grieks Zomerfeest plaats te Bredene.  De inkom is zoals steeds gratis.  Als u een impressie wilt van de vorige edities kijk dan naar onderstaand filmpje.

 

19:09 Gepost door Yamas in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |